Koop rijbewijs in België

trieste bevinding van moeilijkheden bij het verkrijgen van een rijbewijs is niet hetzelfde voor heel Europa, waar voor sommige burgers die een vergunning passeren meer een formaliteit is dan een nachtmerrie.

Sinds 1 januari 2013 is de Europese vergunning echter in werking getreden.

Alle rijbewijzen in de EU zijn hetzelfde en elke Europese burger kan gaan waar hij naartoe wil. Hij krijgt dan een Europese licentie en is vrij om deze in te ruilen (dankzij een eenvoudig verzoek van zijn prefectuur) in een vergunning uit zijn land van herkomst, ook als dit niet verplicht is.

Sindsdien nemen veel Belgen vakantiedagen en bestuurders mee met hun rijbewijs in Europa (inclusief de zwaargewicht licentie): in Nederland, Spanje, Italië, Frankrijk of enkele Oost-Europese landen, kom je terug met een Europese licentie en rijd je door België grondgebied legaal met.

Sommige autorijscholen zijn erg weinig op zoek, en voor een extra hoeft u zelfs niet voor de test te slagen. U dient uw dossier in, u betaalt de chauffeursschool en een week later krijgt u het rijbewijs. Natuurlijk is het illegaal, maar hoe bewijs je dat je het examen niet zelf haalt?

Dit is het geval in Praag in Tsjechië. Nadat we zelf hadden geprofiteerd van een afspraak met een chauffeursschool om ons rijbewijs te kopen, besloten we om een ​​partnerschap met hen aan te gaan en om potentiële klanten uit Duitsland en de rest van Europa te laten profiteren.

Wij zijn de intermediair tussen u en de rijschool, waardoor u niet hoeft te zoeken en te verplaatsen! Wij maken het verkrijgen van uw rijbewijs erg gemakkelijk en betrouwbaar, ook voor u is het veel goedkoper.

De website www.führerscheinonline.com is gemaakt voor mensen die een rijbewijs op internet willen hebben voor een goede prijs en in een kortere tijd. Als uw aanvraag voor een autorijbewijs (B-licentie), motor voor alle motor (A-licentie) of zware vrachtwagen (C-licentie) is, kunnen wij de stappen voor u nemen. Koop vandaag gemakkelijk uw Belgische rijbewijs.Zelfs als iedereen zich ervan bewust is dat we het verkrijgen van de rijbewijslicentie in de zeshoek volledig moeten hervormen, kennen we allemaal de bestuurlijke zwaarte van het Belgische systeem en in de huidige stand van zaken is het niet klaar om te veranderen.

, , , , , ,