FAQs

HOE KUNT U MIJ MIJN NIEUW RIJBEWIJS LICENTIE VERZENDEN?
Uw gekochte rijbewijs wordt u toegestuurd via een nationale of internationale rederij, afhankelijk van het land waar u zich bevindt. We gebruiken meestal DHL-services. Het verzenden van dit document is de veiligste manier.

HOEVEEL KOST EEN RIJBEWIJS OP DEZE WEBSITE?
Een rijbewijs op deze website kost 850 euro en kan tot 1500 euro kosten, afhankelijk van de gewenste categorieën. De kosten voor het verzenden van uw rijbewijs zijn inbegrepen in deze betaling. Bovendien wordt de aanschaf van een rijbewijs in twee delen uitgevoerd, één vóór en één na de ultraveilige bezorging van het document.

Hoe lang duurt het voordat we u een rijbewijs bezorgen?
Vanaf het moment dat u uw informatie invoert door ons formulier correct in te vullen, dat alle elementen van uw identiteit bevat die vereist zijn om het rijbewijs te verkrijgen, moet u 5 tot 6 dagen wachten voordat uw rijbewijs discreet onze gebruikelijke afleverlocatie is. .

IS DE INFORMATIE IN DE BIJSLUITER VOOR DE GEBRUIKER VOLDOENDE?
Welnu, ja, het onderstaande formulier, de informatie die u nodig hebt is vrij compleet, omdat u ons uw foto, sommige van uw documenten en andere informatie rechtstreeks vanaf deze website via uw telefoon of computer kunt sturen. Maak je geen zorgen over je gegevens omdat de transmissie wordt beschermd door end-to-end-codering, zodat je gegevens veilig zijn.

U kunt ook gemakkelijk contact met ons opnemen via de contactpagina en we zullen u graag via ons e-mailadres spreken en u alle informatie geven die u nodig hebt om een ​​rijbewijs via onze website aan te schaffen.

GELIEVE ONS TE CONTACTEREN

MOET IK MIJN RIJ-SCHOOL LATEN LATEN?
NATUURLIJK NIET.
Als je al bent ingeschreven voor een rijschool, kun je je rijlessen volgen, vooral praktische lessen. U hoeft geen schriftelijke en praktische examens af te leggen. We maken het u gemakkelijk om een ​​rijbewijs te krijgen, maar u moet het besturen onder de knie hebben.

MET BETREKKING TOT DE ANONITEIT VAN KOPER WORDT HET ONTVANGEN?
De services op deze website zijn onderworpen aan strikte geheimhoudingsregels waarbij de anonimiteit van de koper volledig wordt beschermd, zowel handmatig als door middel van codering van de gegevens, zodat de gegevens die op deze website worden ingevoerd niet toegankelijk zijn voor derden en hackers.

Moeten we de juistheid van uw document in vraag stellen?

Natuurlijk nee, het rijbewijs dat u ontvangt is volledig legaal en staat geregistreerd in de staatsdatabanken van uw document, dus u hebt nooit problemen met de politie of een andere instelling of persoon.

GELIEVE ONS TE CONTACTEREN